A Riot-fiókod és az összes adatod törlése

Törölni szeretnéd a Riot-fiókodat? Vagy a League of Legends, a Teamfight Tactics, a Legends of Runeterra, a VALORANT, vagy egy, a Riot Games tulajdonában lévő másik címhez tartozó adataidat szeretnéd törölni? 

 

Ezt most önkiszolgáló módon is megteheted! Ha bejelentkezel a lenti területen, és bebizonyítod, hogy te vagy a Riot Games-fiók tulajdonosa, felveheted a Riot-fiókodat a törlési várólistára. 

30 napos türelmi idő

Megjegyzés: Ha a fiók felkerül a törlési várólistára, 30 napod lesz rá, hogy átgondold a döntésedet. Ha nem kérvényezed a folyamat leállítását, a fiókodat véglegesen töröljük, és később már nem lehet helyreállítani. 

Hasznos volt ez a cikk?

Nem találod, amit keresel?

A technikai problémáktól a kiborulásig mindenben igyekszünk segíteni! Küldj egy hibajegyet! Hacsak el nem nyeli egy térkapu, hamarosan válaszolunk rá.

/ Küldj egy hibajegyet
Üzemelteti a Zendesk